Източник lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
Източник lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Огледайте се внимателно! Не всичко е такова, каквото изглежда

Източник lamqta.com

Овен 
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри. 

Телец

През този ден звездите предлагат, да извършите незначителен подарък на своя обичан човек. Просто по този начин, без мотив. Той би трябвало да бъде дребен, елегантен и с нищо не задължаващ. На процедура за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.
 

Близнаци

Днес Вашите родственици и близки могат да Ви схванат погрешно, което ще окаже съществено въздействие на Вашето психическо положение. А това може да се стовари на Вашия обичан човек, и просто няма метод да не се отрази на вашите връзки. Бъдете внимателни и сдържани.
 

Рак

Мислите Ви са заети от лека интрижка? Съвсем не. Безпокоите се, че индивидът, за който постоянно мислите, може да си играе с Вашите усеща, тъй като просто не можете да повярвате в действителността на ставащото. Опитайте се да поговорите искрено и му разкажете за това, което Ви е на мозъка. Нищо не може да се отгатне! Може би Вие сте тъкмо този човек, за който Вашият събеседник от дълго време си е мечтал, и точно Вие ще съумеете да осмислите живота му, както никой различен!
 

Лъв

Вашите остарели и правилни другари желаят, довечера да прекарате времето с тях. За страдание на Вас ще Ви се желае да приемете друго, доста примамливо предложение в безусловно нова и забавна компания. Единственият метод да убиете с един изстрел два заека е, да си отделите повече време и сили, с цел да съумеете и тук и там. Ще съумеете ли да се справите с това? Разбира се! Нима има място за подозрение?
 

Дева

Струва Ви се, че Вашата половинка е мощен човек? Духовно или физически – не е значимо.Днес ще се наложи да се убедите, че не всичко е по този начин. Оказва се, че половинката Ви е доста нежен и раним човек. Не позволявайте да се пречупи и я подкрепяйте в сложните моменти. Сега за нея това е доста значимо!
 

Везни

Дразнят Ви неизказаността и неяснотата, само че и се безпокоите от опцията умерено да поговорите с околните си хора. Този ден е обвързван с безредици, същинската причина за които е мъчно да се дефинират, а и самите Вие даже пред себе си не признавате, какво тъкмо не Ви устройва в създалата се комплицирана обстановка. Не предприемайте крачки, следствията от които ще бъде мъчно да поправите, а по-добре се ограничете, с колкото се може по-безобидни. Ако сте родител, бъдете през днешния ден изключително тактични с децата. Не е желателно да харчите огромни суми за облекчаване на личните си прищявки. 
 

Скорпион

Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...
 

Стрелец

Сериозни проблеми няма да зародят, само че все пак настроението Ви по никакъв метод няма да може да бъде наречено положително. Ще бъдете обхванати от безпокойствие, за същинските аргументи за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било различен. Ще бъдете обкръжени от внимание, само че това,в последна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се пробват да Ви развеселят и ободрят, единствено ще Ви припомнят за проблемите. Денят е сполучлив за решение на търговски задания. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде доста обострен. Може да обмислите едри покупки и вложения, включително и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и заем няма да Ви бъде отхвърлен.
 

Козирог

Днес би трябвало да намерите най-малко минутка за прям диалог със своя обичан човек. Този диалог може да се покаже по- резултатаен от другите подмятания, закани или опити да докажете нещо с дейности или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига единствено да опитате...
 

Водолей

Как се обръщате към Вашия обичан човек? Няколко нежни думи, и вероятно това е всичко?... А в действителност от името на Вашия обичан човек може да измислите толкоз доста ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!
 

Риби

Днес ще съумеете по-добре да контролирате своето време. В живота Ви стартира интервал на по-плътно и качествено другарство с обкръжаващия Ви свят, а това ще Ви донесе възприятие на задоволство. При това състояние ще можете съществено да се замислите за нещата, които Ви пречат. Обърнете внимание на това, по какъв начин се отнасят към Вас близките. Възможно е да намерите някои значими неща, които да Ви подскажат, по какъв начин може да намерите недостигащите детайли в главоблъсканицата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР